Fire fordele ved at få køberrådgivning

Køberrådgivning er interessant for alle personer, som overvejer at købe en bolig. Læs med her, hvis du vil få kendskab til de mange fordele, som der er ved at få professionel køberrådgivning. Så du kan se, om du også kan få glæde af køberrådgivning.

 

 1. Køberrådgivning fra uafhængigt firma

Det er for det meste altid en hjælp at modtage rådgivning, men det er altså særligt en hjælp, hvis denne rådgivning kommer af et uafhængigt firma. Så er det muligt at undgå, at eventuelle interesser spiller ind i rådgivningen. I forbindelse med køberrådgivning til boligkøb er det særlig vigtigt at være tilknyttet en uafhængig køberrådgiver, så rådgivningen eksempelvis ikke kommer fra boligmægleren. Du er sikret et objektivt syn på sagen, når du vælger en køberrådgiver fra et uafhængigt firma.

 

2. Overlad dokumentgennemgangen til professionelle køberådgivere

Tilstandsrapporten, elrapporter, dokumenter til tinglysning, servitutter, radonrisiko og risiko for oversvømmelser er blot nogle af de mange relevante boligdokumenter og databaser, som skal gennemgås i forbindelse med boligkøb. Samtidigt er dokumenterne sjældent lette at gennemskue, hvilket gør det svært for personer uden juridiske viden at forstå, hvad dokumenter egentlig omhandler. Heldigvis kan du undgå alt dette besvær, når du er tilknyttet en køberrådgiver, som kan gennemgå alle relevante databaser og dokumenter for den eller de boliger, som du overvejer at investere i. Du får tilsendt et overblik over alt, hvad du bør viden samtidigt med, at du slipper for at brug tid på at forstå de detaljerede dokumenter.

 

 1. Få svar med det samme

Køberrådgivere ved alt om, hvor afgørende det er, at der handles hurtigt, hvis muligheden for drømmeboligen pludselig byder sig. Der er typisk flere købere, hvis der virkelig er tale om en god investering, og hvis ikke der handles hurtigt, så når boligen muligvis at blive solgt på ingen tid. Af den grund bør du finde køberrådgivere, som tilbyder deres ekspertise i dagstimerne såvel som i aftentimerne. Så kan du altid få rådgivning med det samme, hvis der er behov for hurtigt svar.

 

 1. Afprøv gratis køberrådgivning

Tvivler du stadig på, at de mange fordele ved køberrådgivning er for gode til at være sande? Så kan du heldigvis finde firmaer, hvor du kan afprøve gratis og uvildig køberrådgivning til at se, om du skal tilknyttes en fast køberrådgiver. Du sender blot få oplysninger om dig selv og dine overvejede boliginvesteringer afsted, hvorefter en dygtig køberrådgiver vil kontakte dig for at drøfte dine muligheder for boliginvesteringer såvel som at få professionel hjælp fra en køberrådgiver fremover.

 

Købersmægler.dk

Nyvej 17, st.tv.

1851 Frederiksberg C

70 99 99 00

4 gode råd når du leder efter gode mødelokaler i København

Står du og dit firma, og skal til at holde et stort firmamøde, men har i ikke selv faciliteterne til det, kan det virke lidt uoverskueligt, hvor man skal starte og begynde, når man skal finde noget andetsteds. Der kommer derfor her nogle råd til, hvad i skal lede efter, for at finde et lokale med de rette mødefaciliteter i København

 1. Plads. Det er rigtigt vigtigt, at man finder et lokale, der kan indeholde alle deltagende. Uanset om det kun er et par stykker, der skal deltage, eller om det er mange deltagende, er det vigtigt, at der er plads til alle.
 2. Derudover skal der også være det rette udstyr. Dette kunne måske være en projekter, et whiteboard eller noget helt tredje. Men dette kan være rimelig relevant i forbindelse med et firmamøde, så sørg derfor for, at det lokale i skal være i, har dette til rådighed – og om ikke andet, at i som det mindste selv har mulighed for at medbringe det.
 3. Omgivelserne. Ja, det lyder måske lidt atypisk, men omgivelserne spiller alligevel en stor rolle. Hvis man finder et mødelokale der ligger ud til en trafikeret vej eller direkte ud til Strøget, kan det være svært for de deltagende at fokusere på emnet. Så find derfor et mødelokale i stille, rolige og afslappet omgivelser.
 4. Service. Er det er større eventmøde, kan der nemt være brug for diverse forplejning, da dette nemt kan tage en hel dag. Sørg derfor at finde et sted, der kan tilbyde at hjælpe med forplejning i form af vand, kaffe, måske noget frugt eller anden form for mad, afhængig af længden på mødet selvfølgelig.

Dette var blot 4 små råd, som forhåbentlig kan hjælpe, når i skal finde et professionelt men stadig afslappende konferencecenter, hvor i skal afholde jeres firmamøde.

Hvis det er et større event, hvor der er mange deltagende, er det, som beskrevet i det fjerde råd, en god idé at finde et sted, der kan tilbyde god service og hjælp i løbet af dagen. Vælger man derfor booke et mødelokale på et hotel, og afholde hele arrangementet her, kan man nemt lave en aftale med hotellet om, hvilken form for forplejning der vil være brug for i løbet af dagen. Disse kan også hjælpe med selve planlægningen og opsætningen af selve mødet.

Copenhagen Admiral Hotel
Toldboderne 24-28
1253 København
33 74 14 14

Er du klar til vinterens sne?

Vinteren er ved at være ovre os alle, og det betyder, at der er store chancer for at sneen også er på vej. Til trods for at vintermånederne er blevet markant koldere, og chancerne for sne er forøget er vi aldrig rigtig klar, når den første sne falder. Sne bliver ofte forbundet med hjemlig hygge og indendørs hygge. Dog kommer den altid bag på os, når vi skal rydde sneen foran hjemmet eller arbejdspladsen. Rigtig mange er slet ikke klar over, at der er pligter og regler forbundet med snefald, og derfor har vi valgt at beskrive disse pligter, så du kan være klar, når den endelig kommer til dig. Uanset om du har en privatbolig eller ejer en virksomhed med en stor grund kan der være gode grunde til, at være på forkant med den faldne sne. Nedenfor beskriver vi, hvordan du gør dig klar til sneen og, hvilke generelle regler der er for snerydning. Er du interesseret? Så læs med her.

Store arealer

Hvis du eksempelvis er virksomhedsejer og har en virksomhed på et større areal – så skal du sørge for at være på forkant med sneen. Langt de fleste virksomheder har ikke professionelt udstyr, som kan fjerne meget sne på kort tid. Af denne grund kan det være rigtig god idé, at kontakte en virksomhed, som kan hjælpe en med at fjerne sneen hurtigst muligt. Professionelle snerydningsvirksomheder har alle de nødvendige værktøjer til at fjerne sneen på en effektiv måde. Mange virksomheder vil nødigt bruge penge på dette, men det kan gå hen og blive en besparelse, hvis man tager højde for de bøder, som man kan få, hvis ikke man rydder sneen på sine grunde. Derfor bør man have en fast virksomhed, som man kontakter i tilfælde af, at sneen falder. På denne måde er man sikret, at sneen altid vil blive ryddet inden for kort tid, og man vil kunne fortsætte sit arbejde på en uforstyrret måde.

Privat ejendom 

Langt de fleste tænker, at det er nok med en skovl og en kost, hvis man skal rydde sneen fra sin private ejendom. Dog kan det godt gå hen og blive krævende at gøre det selv – især hvis man har børn og en travl hverdag. Derfor kan det også som privatperson betale sig, at kontakte en snerydningsvirksomheder, som kan gøre det for en. Virksomheder, som har med snerydning at gøre har ofte skræddersyede løsninger, uanset om der er tale om en privat ejendom, eller en virksomhed, der ligger på store arealer. Kontakt derfor en professionel og erfaren virksomhed og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

 

Snevagten A/S

Transformervej 29

2860 Søborg

38 71 17 00

Bliv bedre til at præstere med hypnose

Bedre præstation med hypnose

Lider du af præstationsangst? Præstationsangst er en af de mest udbredte former for angst i Danmark, og det kan virke meget hæmmende for dit liv. For nogle er præstationsangst blot et andet ord for generthed, men det kan være en lammende følelse, der forhindrer dig i at gøre ting, du ellers har stor lyst til. En ting er, hvis du ikke kan få dig selv til at holde tale, når en af dine nærmeste skal giftes. Det er noget helt andet, hvis du går i stå til eksamen eller ikke kan håndtere, at din chef giver dig en opgave om at holde oplæg på arbejdet. Det kan nogle gange være nødvendigt at stille sig op foran andre og tale, og selvom det kan virke nervepirrende i en særlig vigtig situation, vil du sjældent kunne komme uden om det hele livet og ikke støde ind i problemer. Det er desuden et uheldigt handicap, hvis du altid er bange for at præstere, og især i arbejdslivet kan det blive en alvorlig hæmsko.

Ubehag ved præstationer

Præstationsangst føles ofte som et ubehag, der opstå lige før en situation, hvor du skal til at vise dig frem og præstere noget foran andre. Det kan vise sig som koldsved, hjertebanken, svedige eller rystende hænder, svimmelhed eller kvalme. Måske har du sovet dårlig i flere nætter op til det, og nu skriger alt inden i dig, at du skal se at komme væk. Din angst tager over og styrer dig fuldstændigt, så du ikke kan koncentrere dig om andet end netop angsten. Det er nærmest umuligt at fungere ordentlig i sådan en situation, og derfor virker præstationsangst også utrolig hæmmende på dem, der lider af det.

Fjern angsten med hypnose

Ved hypnose går man ind og kigger på, hvad der skaber den angst. Typisk har det rod i gamle tankemønstre, der er opstået på grund af forældede, fastgroede overbevisninger. Igennem hypnose kan man undersøge, hvordan angsten for at præstere i første omgang er opstået. Derefter kan man arbejde på at ændre de negative overbevisninger, der ligger til grund, ved at erstatte dem med positive. Præstationsangst kan fjernes med hypnose, men du skal selv være i stand til at slippe de negative mønstre. Hvis du egentlig ikke har lyst til at give slip på den gamle ’bagage’ i sindet, kan det være næsten umuligt at ændre noget. Men ønsker du reel forandring, kan du få hjælp med hypnose i København.

FREDHOLM HYPNOSE
Holbergsgade 24
1057 København K
24 24 28 12

Alternative metoder til et virksomhedslån

Alternativt virksomhedslån

Hvis du ejer en virksomhed i Danmark og har brug for et lån til dit firma, behøver du ikke nødvendigvis låne pengene i banken. Det kan være dyrt og besværligt som erhvervskunde at få et lån i banken, og i dag er der alternativer til at få et banklån til din virksomhed.

Lån penge gennem crowdfunding

Du har i dag mulighed for at låne penge ved hjælp af crowdfunding. Det er ikke længere blot et middel til at indsamle penge til non profit projekter og projekter, hvor indtjeningen er tvivlsom. Hvis du er en økonomisk solid virksomhed, der har brug for et erhvervslån til at skabe yderligere vækst i virksomheden, kan du bruge crowdfunding til at låne penge til det. Det kaldes crowdlending og er i stigende grad blevet populært i Europa, og i de sidste par år er det også kommet til Danmark. Crowdlending elle peer to peer lending, som det også kaldes, hanlder om at man ved hjælp af en crowdfunding platform for lån kan ansøge om lån fra private investorer og virksomheder, som ønsker at investere noget af deres overskud.

Sådan foregår crowdlending

Du kan som virksomhedsejer ansøge om optagelse på platformen, som regel skal du igennem en screeningsproces for at sikre, at kun solide firmaer med fornuftig økonomi bliver optaget, og herefter kan du ansøge om lån fra brugerne. Platformens brugere er typisk interesserede i at støtte dansk erhvervsliv på en måde, så de også selv har mulighed for at tjene penge. Derfor vil brugerne forvente en fornuftig rente på deres lån for at få et attraktivt afkast, men typisk vil renten alligevel ligge under det, du skulle have betalt for et banklån. Alt efter din virksomheds kredithistorik kan lånet etableres med eller uden sikkerhed. Kan der ikke tilbydes sikkerhed for indfrielse af lånet, vil brugerne typisk forvente en højere rente på lånet, mens et lån med sikkerhed vil give en lavere rente.

En stor fordel ved crowdlending er, hvor nemt og hurtig processen er. Det tager kortere tid og er langt mindre omstændigt for en virksomhed at ansøge om lån gennem en crowdlending platform, end hvis det skal gå gennem banken. Løbetid kan du også få mere kontrol over, da den kan løbe fra 6 måneder og op til 5 år. Investorerne søger alternativer til aktiehandel, og lån til en kreditværdig dansk virksomhed til en høj rente virker attraktivt for mange både private og professionelle investorer.

Flexfunding
Strandvejen 100
Opgang 3, 2. Sal
2900 Hellerup
70 60 52 00

Erhvervsadvokatens arbejdsområder

Advokatens arbejdsområder

En erhvervsadvokat har mange arbejdsområder og kan derfor med stor sandsynlighed hjælpe dig med det, som du har brug for inden af juridisk og forretningsmæssig sparring i din virksomhed.

En erhvervsadvokats overordnede arbejdsområder er følgende:

 • Arbejdsret, ansættelsesret, bankret, finansieringsret, byggeret, entrepriseret, forsikringsret, erstatningsret, inkassoret, insolvensret, lejeret, udbudsret og selskabsret
 • Retssager og voldgiftsager
 • Bestyrelsesarbejde
 • Leasing
 • Markedsføring
 • Valg af virksomhedsform
 • Virksomhedsoverdragelse og generationsskifte i virksomheden
 • Rådgivning til iværksættere

Find en erhvervsadvokat til din virksomheds behov

En erhvervsadvokat kan således hjælpe din virksomhed på mange forskellige områder. Det varierer fra virksomhed til virksomhed hvilke arbejdsområder, som din tilknyttede erhvervsadvokat sørger for eller rådgiver til alt efter dit ønske. Du kan dog med stor sandsynlighed altid få glæde af erhvervsadvokatens erfaring og viden uanset, om du har en lille eller mellemstor virksomhed. Du kan få tilpasset erhvervsadvokatens ydelser, så du får hjælp på de områder, som du ønsker.

Fordelene ved en ekstern erhvervsadvokat

Større virksomheder plejer at have ansat deres egen advokat eller have en juridisk afdeling, mens små og mellemstore virksomheder sjældnere har deres egen advokat ansat. Dette gælder især for nystartede virksomheder, hvor det i starten typisk kun er iværksætteren selv og eventuelt få andre ansatte. Uanset størrelsen af virksomheden er der altid mange juridiske og administrative aspekter, som skal på plads. For alle virksomheder uden deres egen advokat er det derfor oplagt at hyre en ekstern erhvervsadvokat, som løbende kan bidrage med juridisk hjælp, alt efter hvornår der er behov for det. En ekstern erhvervsadvokat er af den grund den perfekte løsning for virksomheder, som ikke har mulighed eller behov for at fastansatte en advokat til at varetage virksomhedens juridiske aspekter. Med en ekstern erhvervsadvokat får din virksomhed gode forudsætninger for at få alle juridiske aspekter på plads, når der er behov for det, så hjælpen tilpasses efter din virksomheds forudsætninger. På den måde betaler du kun for erhvervsadvokatens ekspertise, når du reelt har brug for den.

Sådan arbejder erhvervsadvokaten

Det varierer naturligvis fra erhvervsadvokat til erhvervsadvokat, hvordan de ønsker at udføre deres arbejde. I langt de fleste tilfælde er det muligt for erhvervsadvokaten at udføre arbejdet over computeren eller telefonen, men til tider er det en fordel, at erhvervsadvokaten kommer forbi din virksomhed for at afholde møder i din virksomhed eller hente diverse dokumenter. I de situationer er det eksempelvis en fordel at have valgt en erhvervsadvokat fra et fleksibelt advokatfirma nær Kolding og Fredericia, som er i stand til at tilbyde deres ekspertise, når du har brug for det – både over computeren og ved direkte fremmøde.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia

Sådan stabler du et godt firmaevent på benene

ideer til medarbejderarrangement

Et godt firmaevent er super sjovt for firmaets medarbejdere, men det kan som ansvarlig arrangør være krævende at planlægge samt afholde arrangementet. Alle firmaer, som ikke har ekspertise i at arrangere fester og events, kan få meget gavn af at kontakte et eventfirma, som har stor erfaring med at afholde firmaevents.

Du bestemmer, og de arrangerer

I et samarbejde med et eventfirma tager du, som ansvarlig for firmaet, beslutningerne, hvorefter eventfirmaet sørger for at udføre det succesfulde medarbejderarrangement i praksis. Har du en idé, kan eventfirmaet sandsynligvis realisere denne idé, så det er muligt at finde en løsning, som passer til jeres behov og ønsker. Ellers tilbyder eventfirmaer typisk et bredt sortiment af forskellige pakkeløsninger, som eksempelvis kunne se således ud:

 • Teambuilding inden for firmaets vægge
 • Teambuilding, fysisk aktivitet, actionprægede aktiviteter eller mad- og drikkeaktiviteter uden for firmaets vægge
 • Teambuilding eller anden aktivitet kombineret med lækker middag

Sådan sikrer du, at alle medarbejdere deltager

Det er en skam at have arrangeret et stort firmaevent, hvis ikke alle medarbejdere møder op. Du kan undgå lav deltagelsesprocent ved at afholde jeres firmaevent i arbejdstiden samt at vælge en aktivitet, hvor alle kan være med. I langt de fleste typer af aktiviteter er det muligt at opdele medarbejderne i forskellige niveauer, så alle kan deltage på trods af forskellig erfaring og mod på at prøve den pågældende aktivitet.

Et firmaevent er ikke bare fest og ballade

Med et firmaevent får du dine medarbejdere til at indgå i nye former for samarbejde, og det nye fællesskab herfra kan i høj grad gavne det arbejdsrelaterede samarbejde også. Det er sundt at se sine kollegaer i en ikke-arbejdsrelateret kontekst, og gode oplevelser herfra kan medføre grin langt ud i fremtiden. Jeres firmaevent er derfor ikke kun positivt på selve dagen, men kan også fremme dine medarbejderes arbejdsglæde og livskvalitet på længere sigt. Det er derfor en god idé for jeres firma at investere i et firmaevent i København eller den by, hvor firmaet er beliggende, så I forbliver et firma fyldt med glade medarbejdere.

Jeres firmaevent behøver dog slet ikke kun at være et årligt arrangement, da det eksempelvis også er muligt at blive fast tilknyttet til et eventfirma, som jævnligt arrangerer arbejdsrelaterede samt ikke-arbejdsrelaterede events for jer. På den måde kan teambuilding blive en fast del af arbejdsugen, så nye medarbejdere samt de andre medarbejdere hele tiden udvikler nye kompetencer og lærer hinanden bedre at kende, og så firmaet fungerer som helhed.

 

Complete Event

Vermundsgade 38E

2100 København Ø

26 10 27 27

Hvordan foregår en rodbehandling?

Hvordan foregår en rodbehandling

Det er som regel ikke til at undgå en rodbehandling, hvis en af dine tænders nerve er død eller blevet beskadiget. Det sker som regel enten ved at tanden har fået et meget voldsomt slag, eller hvis du har fået et hul i tanden, der når ned til selve nerven i tanden. Det betyder nemlig, at der kan komme bakterier ned til tandens nerve, og på sigt vil det resultere i, at der går betændelse i nerven. Udover at dette som regel vil føles meget smertefuldt, betyder det også, at betændelsen kan sprede sig til selve tandroden, og derfor er det nødvendigt med en rodbehandling, hvor den betændte nerve bliver fjernet, inden den udretter yderligere skade på tænderne. Men hvordan foregår så selve rodbehandlingen?

Continue Reading…

Rengøring derhjemme – Enten er man til det, eller også er man ikke

Rengøring

 

Enten så er du mennesket som elsker at gøre rent og måske er du tilmed også dygtig, eller også så er du mennesket som hader rengøring og hellere vil bruge din tid på noget andet. Hvis du tilhører sidstnævnte gruppe, så er du langt fra alene og så kan du rent faktisk betale dig fra at gøre det selv, og dermed få professionelle mennesker, der elsker rengøring, til at gøre det.

 

Nogle mennesker har rengørings vanvid og er født med en ordenssans som mange misunder. Andre er født uden et behov for, at gøre rent og uden en ordenssans. Så sort på hvidt behøver det selvfølgelig heller ikke at være, men nogle er til rengøring og andre er ikke. Continue Reading…