Erhvervsadvokatens arbejdsområder

Advokatens arbejdsområder

En erhvervsadvokat har mange arbejdsområder og kan derfor med stor sandsynlighed hjælpe dig med det, som du har brug for inden af juridisk og forretningsmæssig sparring i din virksomhed.

En erhvervsadvokats overordnede arbejdsområder er følgende:

 • Arbejdsret, ansættelsesret, bankret, finansieringsret, byggeret, entrepriseret, forsikringsret, erstatningsret, inkassoret, insolvensret, lejeret, udbudsret og selskabsret
 • Retssager og voldgiftsager
 • Bestyrelsesarbejde
 • Leasing
 • Markedsføring
 • Valg af virksomhedsform
 • Virksomhedsoverdragelse og generationsskifte i virksomheden
 • Rådgivning til iværksættere

Find en erhvervsadvokat til din virksomheds behov

En erhvervsadvokat kan således hjælpe din virksomhed på mange forskellige områder. Det varierer fra virksomhed til virksomhed hvilke arbejdsområder, som din tilknyttede erhvervsadvokat sørger for eller rådgiver til alt efter dit ønske. Du kan dog med stor sandsynlighed altid få glæde af erhvervsadvokatens erfaring og viden uanset, om du har en lille eller mellemstor virksomhed. Du kan få tilpasset erhvervsadvokatens ydelser, så du får hjælp på de områder, som du ønsker.

Fordelene ved en ekstern erhvervsadvokat

Større virksomheder plejer at have ansat deres egen advokat eller have en juridisk afdeling, mens små og mellemstore virksomheder sjældnere har deres egen advokat ansat. Dette gælder især for nystartede virksomheder, hvor det i starten typisk kun er iværksætteren selv og eventuelt få andre ansatte. Uanset størrelsen af virksomheden er der altid mange juridiske og administrative aspekter, som skal på plads. For alle virksomheder uden deres egen advokat er det derfor oplagt at hyre en ekstern erhvervsadvokat, som løbende kan bidrage med juridisk hjælp, alt efter hvornår der er behov for det. En ekstern erhvervsadvokat er af den grund den perfekte løsning for virksomheder, som ikke har mulighed eller behov for at fastansatte en advokat til at varetage virksomhedens juridiske aspekter. Med en ekstern erhvervsadvokat får din virksomhed gode forudsætninger for at få alle juridiske aspekter på plads, når der er behov for det, så hjælpen tilpasses efter din virksomheds forudsætninger. På den måde betaler du kun for erhvervsadvokatens ekspertise, når du reelt har brug for den.

Sådan arbejder erhvervsadvokaten

Det varierer naturligvis fra erhvervsadvokat til erhvervsadvokat, hvordan de ønsker at udføre deres arbejde. I langt de fleste tilfælde er det muligt for erhvervsadvokaten at udføre arbejdet over computeren eller telefonen, men til tider er det en fordel, at erhvervsadvokaten kommer forbi din virksomhed for at afholde møder i din virksomhed eller hente diverse dokumenter. I de situationer er det eksempelvis en fordel at have valgt en erhvervsadvokat fra et fleksibelt advokatfirma nær Kolding og Fredericia, som er i stand til at tilbyde deres ekspertise, når du har brug for det – både over computeren og ved direkte fremmøde.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia

Sådan stabler du et godt firmaevent på benene

ideer til medarbejderarrangement

Et godt firmaevent er super sjovt for firmaets medarbejdere, men det kan som ansvarlig arrangør være krævende at planlægge samt afholde arrangementet. Alle firmaer, som ikke har ekspertise i at arrangere fester og events, kan få meget gavn af at kontakte et eventfirma, som har stor erfaring med at afholde firmaevents.

Du bestemmer, og de arrangerer

I et samarbejde med et eventfirma tager du, som ansvarlig for firmaet, beslutningerne, hvorefter eventfirmaet sørger for at udføre det succesfulde medarbejderarrangement i praksis. Har du en idé, kan eventfirmaet sandsynligvis realisere denne idé, så det er muligt at finde en løsning, som passer til jeres behov og ønsker. Ellers tilbyder eventfirmaer typisk et bredt sortiment af forskellige pakkeløsninger, som eksempelvis kunne se således ud:

 • Teambuilding inden for firmaets vægge
 • Teambuilding, fysisk aktivitet, actionprægede aktiviteter eller mad- og drikkeaktiviteter uden for firmaets vægge
 • Teambuilding eller anden aktivitet kombineret med lækker middag

Sådan sikrer du, at alle medarbejdere deltager

Det er en skam at have arrangeret et stort firmaevent, hvis ikke alle medarbejdere møder op. Du kan undgå lav deltagelsesprocent ved at afholde jeres firmaevent i arbejdstiden samt at vælge en aktivitet, hvor alle kan være med. I langt de fleste typer af aktiviteter er det muligt at opdele medarbejderne i forskellige niveauer, så alle kan deltage på trods af forskellig erfaring og mod på at prøve den pågældende aktivitet.

Et firmaevent er ikke bare fest og ballade

Med et firmaevent får du dine medarbejdere til at indgå i nye former for samarbejde, og det nye fællesskab herfra kan i høj grad gavne det arbejdsrelaterede samarbejde også. Det er sundt at se sine kollegaer i en ikke-arbejdsrelateret kontekst, og gode oplevelser herfra kan medføre grin langt ud i fremtiden. Jeres firmaevent er derfor ikke kun positivt på selve dagen, men kan også fremme dine medarbejderes arbejdsglæde og livskvalitet på længere sigt. Det er derfor en god idé for jeres firma at investere i et firmaevent i København eller den by, hvor firmaet er beliggende, så I forbliver et firma fyldt med glade medarbejdere.

Jeres firmaevent behøver dog slet ikke kun at være et årligt arrangement, da det eksempelvis også er muligt at blive fast tilknyttet til et eventfirma, som jævnligt arrangerer arbejdsrelaterede samt ikke-arbejdsrelaterede events for jer. På den måde kan teambuilding blive en fast del af arbejdsugen, så nye medarbejdere samt de andre medarbejdere hele tiden udvikler nye kompetencer og lærer hinanden bedre at kende, og så firmaet fungerer som helhed.

 

Complete Event

Vermundsgade 38E

2100 København Ø

26 10 27 27

Hvordan foregår en rodbehandling?

Hvordan foregår en rodbehandling

Det er som regel ikke til at undgå en rodbehandling, hvis en af dine tænders nerve er død eller blevet beskadiget. Det sker som regel enten ved at tanden har fået et meget voldsomt slag, eller hvis du har fået et hul i tanden, der når ned til selve nerven i tanden. Det betyder nemlig, at der kan komme bakterier ned til tandens nerve, og på sigt vil det resultere i, at der går betændelse i nerven. Udover at dette som regel vil føles meget smertefuldt, betyder det også, at betændelsen kan sprede sig til selve tandroden, og derfor er det nødvendigt med en rodbehandling, hvor den betændte nerve bliver fjernet, inden den udretter yderligere skade på tænderne. Men hvordan foregår så selve rodbehandlingen?

Continue Reading…

Rengøring derhjemme – Enten er man til det, eller også er man ikke

Rengøring

 

Enten så er du mennesket som elsker at gøre rent og måske er du tilmed også dygtig, eller også så er du mennesket som hader rengøring og hellere vil bruge din tid på noget andet. Hvis du tilhører sidstnævnte gruppe, så er du langt fra alene og så kan du rent faktisk betale dig fra at gøre det selv, og dermed få professionelle mennesker, der elsker rengøring, til at gøre det.

 

Nogle mennesker har rengørings vanvid og er født med en ordenssans som mange misunder. Andre er født uden et behov for, at gøre rent og uden en ordenssans. Så sort på hvidt behøver det selvfølgelig heller ikke at være, men nogle er til rengøring og andre er ikke. Continue Reading…

Forskellige aktiviteter til en polterabend

Paintball

Når du skal arrangere en polterabend, så findes der et væld af muligheder. Når du skal vælge hvilke aktiviteter i skal lave, så skal du selvfølgelig have brudgommens præferencer og personlighed i baghovedet. Det er selvfølgelig alfa omega, at gommen kan lide de aktiviteter i har fundet på.

 

En polterabend handler jo i bund og grund om, at i alle skal have en hyggelig og sjov dag sammen. Derfor vil det være en fordel, at du arrangerer noget, som alle kan være med til. Det ses nogle gange, at folk arrangerer aktiviteter, som kun brudgommen kan deltage i.

Selvom det handler om gommen, så synes de fleste gomme at det er lidt kedeligt at få oplevelserne alene, han vil ofte gerne have, at tingene foregår i fællesskab, derfor er det vigtigt at arrangere aktiviteter, som kan udføres i eksempelvis hold. Nedenfor vil du kunne læse om de mest populære aktiviteter til en polterabend i Vejle, du kan måske få nogle idéer.  

 

Paintball  

Er altid en sikker vinder, når der er tale om en mandlige polterabend, dét at skyde og “lege” krig, har ALTID været et hit hos drenge og mænd, uanset alder. Derfor kan Paintball nær Horsens nok godt få en helt klassisk drengerøv op af stolen og i krigshumør.

Bumperball

En aktivitet som er hylende morsom. Det handler om, at spille fodbold mens man er lukket inde i en stor badebold, med kun benene fri. Det er ikke nødvendigt hverken at være god til fodbold eller have en god fysik, det handler bare om at have det sjovt.

Skydebane

Igen noget med krig og våben. De fleste mænd har en facination af våben og derfor vil det være et hit hos de fleste, at tage en tur på skydebane og ramme bullseye på en skydeskive.

 

Fodbold dart

Noget med at skyde, noget med at ramme plet og noget der inkluderer en fodbold. Det er de færreste mænd der ikke vil kunne se det fantastiske i fodbold dart. Der bruges her en dtor oppustelig dartskive med velcro, hvor man skyder fodbolde op på skiven, som hænger fast på velcroen.

 

Der finde selvfølgelig massere af andre alternativer, disse er bare nogle få eksempler. Det eneste der er vigtigt er, at aktiviteterne passer til gommens personlighed og at i alle får en dag hvor i hygger jer sammen, får gode oplevelser og god mad. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at i som venner, får sendt gommen godt afsted ind i det gifte liv.

 

FabriksEvent
Sønderbrogade 34

7160 Tørring
75 80 10 08   

Hvad er en coach?

Coaching Forløb

En coach er en person som er en formidler af dine egne budskaber. Vedkommende skal hjælpe dig med, at finde den rette vej til de problemstillinger du måtte have.

Coaching kan hjælpe dig med, at finde dit personlige og faglige potentiale samt, at opnå en større indsigt i dig selv som person. Derudover kan en coach hjælpe dig med, at finde dine personlige målsætninger for dit liv, både dit arbejdsliv og dit privatliv.

 

Coaching handler faktisk om, at der er en person som hjælper dig med at finde de ting som gør dig glad og som du er god til. Forskellen ved en coach og en god ven er, at coachen har uddannelse bag sig, som gør det muligt for vedkommende, at drage paralleller mellem de ting og situationer du beretter om og teorier og psykologisk praksis. En coach er derudover også en udefrakommende person, som kan se objektivt på dit liv og objektivt på dine valg.

 

Hvorfor er en coach en god idé?

En coach er en formidabel idé, uanset hvem du er og hvilke situationer du måtte stå overfor. Hvis du eksempelvis lider af stress, kan en psykologisk coach hjælpe dig med, at finde et sted i dit sind, hvor der er ro. Det sted hvor der er ro, skal sprede sig til hele kroppen. Coachen skal vejlede dig i, hvordan du kommer videre fra stressen samt, hvordan du kommer stærkere derfra. Coaching bunder i succesfulde historier samt, succesfulde oplevelser.

 

Behovet for en coach behøver ikke nødvendigvis, at bunde i en usikkerhed. Det kan ligeså vel bunde i, at du er i tvivl om hvad dit næste skridt i din karriere skal være. Det kan eksempelvis være, at du har siddet i den samme stilling i otte år, uden at vide hvorfor eller hvordan du udvikler dig således, at du kan få en lønforhøjelse, en ny stilling eller noget andet som kan gøre, at du føler at dit daglige arbejde giver mening for dit liv.

 

Hvis du bare føler at du keder dig en smule i dit job, men ikke præcis ved hvad der skal til, så kan en coach også hjælpe dig med, at kortlægge problemet.

 

Det kan også godt være, at du er skeptisk overfor at skulle bruge en coach, men ren erfaring fortæller, at mange skeptiske faktisk ikke er så skeptiske endda, når de er færdige med et coachforløb. En person som er udefrakommende, kan bare åbne dine øjne for dit potentiale, et potentiale som du måske ikke troede du havde.

 

Coachskolen Aps
Thit Jensens Gade 20, 3 th.
8000 Århus C
29 71 30 80

Uddannelse til psykologisk coach

coach uddannelse

Coaching er et fænomen, som er blevet populært i takt med de seneste års sundhedstrend. Fravær af sygdomme er ikke længere nok til at være sund og rask – vi skal også have det godt med os selv og have en livskvalitet, som opfylder vores forventninger. Netop her kommer coaching ind i billedet, hvor du blandt andet selv kan tage en psykologisk coach uddannelse i København, hvis du er interesseret i dette felt.

Continue Reading…

Få hjælp til rekruttering af bureau

få hjælp til rekruttering

Rekruttering kan virke uoverskueligt for rigtig mange virksomheder, og derfor kan det være en god idé at få et eksternt vikarbureau til at gøre det for en, så man hverken skal bruge tid eller energi på hele processen. At vælge en ny medarbejder kræver dedikation og en evne til at sætte sig ind i, hvorvidt medarbejderen er det rette match for virksomheden. Vælger man derfor et professionelt vikarbureau på Sjælland – så kan man roligt læne sig tilbage og lade dem gøre arbejdet for en. Nedenfor har vi samlet en række informationer om, hvordan et professionelt vikarbureau arbejder med rekruttering, og hvilke fordele der kan være, hvis man vælger at gøre brug af sådan et.

Continue Reading…