Tips til den gode stemning på studenterkørslen

Hvis man er student og studenterkørslen står for døren, glæder man sig utroligt meget, men samtidig kan det være svært at vide præcis, hvordan man får den bedste fest på ladet af en lastvogn. For mange familier kan dette års student være den første i familien, og derfor er der ikke nogen ældre søskende som kan give råd og tips til den gode fest. Her er derfor nogle overvejelser studenter med fordel kan gøre sig.

Overvej følgende ting før studenterkørsel

Selvom du måske først bliver student senere og skal køre studentervogn i 2020, er det aldrig for tidligt at overveje, hvordan man får den bedste dag. Forberedelse og indsats skaber nu engang de bedste rammer for dig og dine klassekammerater.

Der er selvfølgelig alle de almindelige overvejelser, der først kan fastlægges senere, som fx hvordan vejret bliver og præcise tidspunkter for at mødes samt at køre rundt til de forskellige familier. Men I kan allerede nu overveje hvilken type studentervogn, klassen ønsker at køre i, og hvilke vogne der er til rådighed. Udvalget og priserne kommer an på, hvilket område man befinder sig i, samt hvor tidligt man er ude for at bestille en.

Den klart bedste studentervogn

Der findes primært to typer af små lastvogne, som anvendes til studenterkørsel; en vogn uden fast tag hvor ladet er helt åbent med stivere til at holde en presenning, hvis det skulle begynde at regne, og så er der en mere lukket udgave med huller i siderne og tag på. Det er helt klart nemmere at vinke til folk, hvis man får én af de åbne vogne, selvom det kan være en ulempe, hvis det regner og blæser den dag. Den anden overvejelse er sædesituationen på ladet. Nogle vogne har faste bænke, der kan lave nogle blå mærker på knæene, men som giver meget plads at sidde på, og så findes der andre med klapsæder, så man kan stå langs siden af lastbilen og råbe og vinke til folk på gaden.

Skab den gode stemning

På enhver studentervogn skal der gerne være højttaler til musik og en skraldespand til dåser og andre ting. Derudover bliver turen særligt sjov, hvis man selv medbringer en megafon til at få stemningen på gled med nogle slogans og diverse kommentarer. Hvis det er en varm dag, kan det være en god idé at medbringe vandgevær, og under alle omstændigheder skader det i hvert fald ikke at have en flaske vand med til alle.

Studenter-Kompagniet ApS

Tåstrupvej 21

4672 Klippinge

60192946

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *