Lær at netværke gennem det populære Linked-In kursus

Sociale medier dominerer mere og mere og det gælder også i erhvervslivet. Her er hjemmesiden ved navn Linked-In netop et eksempel på et erhvervsrettet socialt netværk, som bruges verden over til at holde nuværende kontakter vedlige såvel som til at skabe nye kontakter. For at udnytte fordelene ved Linked-In kræver det dog, at man har den nødvendige tekniske viden. Det kan virke uoverskueligt selv at skulle sætte sig ind i, hvordan det virker. Det er derfor heldigvis muligt at finde et anerkendt og certificeret rekrutteringsbureausom tilbyder kurser i Linked-In til virksomheder.

 

Kursus i Linked-In for alle niveauer

Alle uanset teknisk snilde kan deltage i kurser i Linked-In – uanset om du allerede har en profil på Linked-In eller ej. Kurset kan nemlig tilpasses alt efter niveau. Til de uerfarne brugere i Linked-In vil der gives hjælp med at oprette en profil og derefter tages alt step-for-step for at sikre, at alle er med. Til de mere erfarne brugere i Linked-In vil der være fokus på, hvordan I får mest potentiale ud af jeres profil.

 

Sådan fungerer et kursus i Linked-In

Ved at kontakte et anerkendt og certificeret rekrutteringsbureau kan der arrangeres et effektivt Linked-In kursus, som tilpasses jeres virksomheds behov. Gennem forskellige workshops-øvelser lærer I alle, hvordan I får mest muligt ud af Linked-In.

Der vil som det første ske en gennemgang af en typisk profil, hvor der vil lægges vægt på, hvad der er vigtigt at have med på profilen. Der vil samtidig vises, hvordan søgeordsoptimering virker, så andre virksomheder eller kunder kan finde din profil lettere. I vil også lære, hvordan Linked-In kan bruges som et redskab til mødebooking, der gør kommunikation imellem jer og kunden langt nemmere end førhen. Det vil dermed frigøre mere tid, så der eksempelvis bliver mere ledig tid til andre gøremål. Forskellige grupper kan også bruges til at sparre med andre virksomheder i branchen. Gennem hele kurset vil fokus være på kommunikation og retorik, så I lærer at bruge et korrekt sprogbrug på Linked-In såvel som på andre sociale medier.

Al kommunikation ud af virksomheden kan således fungere gennem Linked-In – både i forhold til kunder samt til rekruttering af nye medarbejdere.

 

Ekstra rådgivning til sælgerne

Til sælgerne i virksomheden vil det vises, hvordan Linked-In kan bruges aktivt, som en del af din virksomheders strategi til at fastholde nuværende kunder såvel som at skaffe nye kunder. Søgemulighederne vil også blive vist, så det er muligt at søge efter nye kunder.

Gennem det populære kursus lærer alle i virksomheden således at benytte de mange fordele ved Linked-In.

 

Jemac Kommunikation ApS

Virkensbjerget 64

5250 Odense SV

35 66 41 06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *