Indretningstips til dit kontor

Har du dit eget kontor? Hvis ja, så kan det være, at du synes, at rummet er lidt gråt og kedeligt. Faktisk er det en rigtig god idé at indrette sit kontor på en pæn måde, så det er behageligt at opholde sig i. Du bruger sikkert mange timer hver dag på kontoret, så hvorfor skal det se monotont og kedeligt ud? Dit humør og dermed effektivitet vil straks forbedres, hvis du er godt tilpas i dine omgivelser. Her er derfor 3 indretningstips til kontoret.

1. Personlige ting på skrivebordet

Du har måske allerede møbler som signalerer professionalisme. Det kan være et tidløst skrivebord, den obligatoriske kontorstol og siddepladser til besøgende. Hvorfor ikke gøre kontoret mere personligt? Det er trods alt dig, der skal bruge mange timer i rummet. Få printet nogle billeder af din familie, dine venner eller måske din hamster, sæt dem i nogle fine rammer og stil dem på dit skrivebord. Når du er ved at drukne i arbejde, kan du altid kigge på billederne og minde dig selv om, at du sagtens kan klare det indtil fyraften. Samtidig vil de personlige billeder signalere, at du er et empatisk og tilgængeligt menneske – det indbyder til en rar atmosfære.

2. Skaf et dørskilt

Men hvorfor stoppe personliggørelsen af kontoret der? Ved folk godt, hvem der holder til på kontoret? Med et dørskilt gør de i hvert fald. Det er heldigvis nemt at finde udbydere af professionelle skilteløsninger, hvor du kan vælge imellem mange forskellige slags dørskilte. På skiltet kan der stå dit navn og evt. stilling i virksomheden, så ingen går forkert ind ad din dør. Med flotte dørskilte til kontor tager du ejerskab over rummet og det udstråler både succes, selvsikkerhed og professionalisme.

3. Grønne planter

Dit nye kontor er næsten færdigt nu. Men mangler der ikke nogle farver? Med nogle smukke, grønne planter kan du nemt bringe lidt liv ind på kontoret. Atmosfæren på et kontor kan nemt blive indelukket og klaustrofobisk, men med planter kan du hive naturen indenfor. Samtidig kan pasningen af planterne fungere som en slags terapi. Det er en rar og meningsfuld oplevelse at skulle holde liv i noget, og en smuk og velholdt plante kan give stolthed og en følelse af, at man har udrettet noget. Pasningen af planterne skal ikke være et træls arbejde, men blot en hyggelig pause fra hverdagens mange arbejdsopgaver og irriterende deadlines.

FlexInEx ApS

Hattemagervej 8

9000 Aalborg

98131098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *