Bliv bedre til at præstere med hypnose

Bedre præstation med hypnose

Lider du af præstationsangst? Præstationsangst er en af de mest udbredte former for angst i Danmark, og det kan virke meget hæmmende for dit liv. For nogle er præstationsangst blot et andet ord for generthed, men det kan være en lammende følelse, der forhindrer dig i at gøre ting, du ellers har stor lyst til. En ting er, hvis du ikke kan få dig selv til at holde tale, når en af dine nærmeste skal giftes. Det er noget helt andet, hvis du går i stå til eksamen eller ikke kan håndtere, at din chef giver dig en opgave om at holde oplæg på arbejdet. Det kan nogle gange være nødvendigt at stille sig op foran andre og tale, og selvom det kan virke nervepirrende i en særlig vigtig situation, vil du sjældent kunne komme uden om det hele livet og ikke støde ind i problemer. Det er desuden et uheldigt handicap, hvis du altid er bange for at præstere, og især i arbejdslivet kan det blive en alvorlig hæmsko.

Ubehag ved præstationer

Præstationsangst føles ofte som et ubehag, der opstå lige før en situation, hvor du skal til at vise dig frem og præstere noget foran andre. Det kan vise sig som koldsved, hjertebanken, svedige eller rystende hænder, svimmelhed eller kvalme. Måske har du sovet dårlig i flere nætter op til det, og nu skriger alt inden i dig, at du skal se at komme væk. Din angst tager over og styrer dig fuldstændigt, så du ikke kan koncentrere dig om andet end netop angsten. Det er nærmest umuligt at fungere ordentlig i sådan en situation, og derfor virker præstationsangst også utrolig hæmmende på dem, der lider af det.

Fjern angsten med hypnose

Ved hypnose går man ind og kigger på, hvad der skaber den angst. Typisk har det rod i gamle tankemønstre, der er opstået på grund af forældede, fastgroede overbevisninger. Igennem hypnose kan man undersøge, hvordan angsten for at præstere i første omgang er opstået. Derefter kan man arbejde på at ændre de negative overbevisninger, der ligger til grund, ved at erstatte dem med positive. Præstationsangst kan fjernes med hypnose, men du skal selv være i stand til at slippe de negative mønstre. Hvis du egentlig ikke har lyst til at give slip på den gamle ’bagage’ i sindet, kan det være næsten umuligt at ændre noget. Men ønsker du reel forandring, kan du få hjælp med hypnose i København.

FREDHOLM HYPNOSE
Holbergsgade 24
1057 København K
24 24 28 12