Er du klar til vinterens sne?

Vinteren er ved at være ovre os alle, og det betyder, at der er store chancer for at sneen også er på vej. Til trods for at vintermånederne er blevet markant koldere, og chancerne for sne er forøget er vi aldrig rigtig klar, når den første sne falder. Sne bliver ofte forbundet med hjemlig hygge og indendørs hygge. Dog kommer den altid bag på os, når vi skal rydde sneen foran hjemmet eller arbejdspladsen. Rigtig mange er slet ikke klar over, at der er pligter og regler forbundet med snefald, og derfor har vi valgt at beskrive disse pligter, så du kan være klar, når den endelig kommer til dig. Uanset om du har en privatbolig eller ejer en virksomhed med en stor grund kan der være gode grunde til, at være på forkant med den faldne sne. Nedenfor beskriver vi, hvordan du gør dig klar til sneen og, hvilke generelle regler der er for snerydning. Er du interesseret? Så læs med her.

Store arealer

Hvis du eksempelvis er virksomhedsejer og har en virksomhed på et større areal – så skal du sørge for at være på forkant med sneen. Langt de fleste virksomheder har ikke professionelt udstyr, som kan fjerne meget sne på kort tid. Af denne grund kan det være rigtig god idé, at kontakte en virksomhed, som kan hjælpe en med at fjerne sneen hurtigst muligt. Professionelle snerydningsvirksomheder har alle de nødvendige værktøjer til at fjerne sneen på en effektiv måde. Mange virksomheder vil nødigt bruge penge på dette, men det kan gå hen og blive en besparelse, hvis man tager højde for de bøder, som man kan få, hvis ikke man rydder sneen på sine grunde. Derfor bør man have en fast virksomhed, som man kontakter i tilfælde af, at sneen falder. På denne måde er man sikret, at sneen altid vil blive ryddet inden for kort tid, og man vil kunne fortsætte sit arbejde på en uforstyrret måde.

Privat ejendom 

Langt de fleste tænker, at det er nok med en skovl og en kost, hvis man skal rydde sneen fra sin private ejendom. Dog kan det godt gå hen og blive krævende at gøre det selv – især hvis man har børn og en travl hverdag. Derfor kan det også som privatperson betale sig, at kontakte en snerydningsvirksomheder, som kan gøre det for en. Virksomheder, som har med snerydning at gøre har ofte skræddersyede løsninger, uanset om der er tale om en privat ejendom, eller en virksomhed, der ligger på store arealer. Kontakt derfor en professionel og erfaren virksomhed og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

 

Snevagten A/S

Transformervej 29

2860 Søborg

38 71 17 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *