Erhvervsadvokatens arbejdsområder

Advokatens arbejdsområder

En erhvervsadvokat har mange arbejdsområder og kan derfor med stor sandsynlighed hjælpe dig med det, som du har brug for inden af juridisk og forretningsmæssig sparring i din virksomhed.

En erhvervsadvokats overordnede arbejdsområder er følgende:

  • Arbejdsret, ansættelsesret, bankret, finansieringsret, byggeret, entrepriseret, forsikringsret, erstatningsret, inkassoret, insolvensret, lejeret, udbudsret og selskabsret
  • Retssager og voldgiftsager
  • Bestyrelsesarbejde
  • Leasing
  • Markedsføring
  • Valg af virksomhedsform
  • Virksomhedsoverdragelse og generationsskifte i virksomheden
  • Rådgivning til iværksættere

Find en erhvervsadvokat til din virksomheds behov

En erhvervsadvokat kan således hjælpe din virksomhed på mange forskellige områder. Det varierer fra virksomhed til virksomhed hvilke arbejdsområder, som din tilknyttede erhvervsadvokat sørger for eller rådgiver til alt efter dit ønske. Du kan dog med stor sandsynlighed altid få glæde af erhvervsadvokatens erfaring og viden uanset, om du har en lille eller mellemstor virksomhed. Du kan få tilpasset erhvervsadvokatens ydelser, så du får hjælp på de områder, som du ønsker.

Fordelene ved en ekstern erhvervsadvokat

Større virksomheder plejer at have ansat deres egen advokat eller have en juridisk afdeling, mens små og mellemstore virksomheder sjældnere har deres egen advokat ansat. Dette gælder især for nystartede virksomheder, hvor det i starten typisk kun er iværksætteren selv og eventuelt få andre ansatte. Uanset størrelsen af virksomheden er der altid mange juridiske og administrative aspekter, som skal på plads. For alle virksomheder uden deres egen advokat er det derfor oplagt at hyre en ekstern erhvervsadvokat, som løbende kan bidrage med juridisk hjælp, alt efter hvornår der er behov for det. En ekstern erhvervsadvokat er af den grund den perfekte løsning for virksomheder, som ikke har mulighed eller behov for at fastansatte en advokat til at varetage virksomhedens juridiske aspekter. Med en ekstern erhvervsadvokat får din virksomhed gode forudsætninger for at få alle juridiske aspekter på plads, når der er behov for det, så hjælpen tilpasses efter din virksomheds forudsætninger. På den måde betaler du kun for erhvervsadvokatens ekspertise, når du reelt har brug for den.

Sådan arbejder erhvervsadvokaten

Det varierer naturligvis fra erhvervsadvokat til erhvervsadvokat, hvordan de ønsker at udføre deres arbejde. I langt de fleste tilfælde er det muligt for erhvervsadvokaten at udføre arbejdet over computeren eller telefonen, men til tider er det en fordel, at erhvervsadvokaten kommer forbi din virksomhed for at afholde møder i din virksomhed eller hente diverse dokumenter. I de situationer er det eksempelvis en fordel at have valgt en erhvervsadvokat fra et fleksibelt advokatfirma nær Kolding og Fredericia, som er i stand til at tilbyde deres ekspertise, når du har brug for det – både over computeren og ved direkte fremmøde.

KOLDING
Kokholm 3 b, 1. tv.
6000 Kolding
78 79 90 80

FREDERICIA
Sønder Voldgade 10, st.
7000 Fredericia