4 gode råd når du leder efter gode mødelokaler i København

Står du og dit firma, og skal til at holde et stort firmamøde, men har i ikke selv faciliteterne til det, kan det virke lidt uoverskueligt, hvor man skal starte og begynde, når man skal finde noget andetsteds. Der kommer derfor her nogle råd til, hvad i skal lede efter, for at finde et lokale med de rette mødefaciliteter i København

  1. Plads. Det er rigtigt vigtigt, at man finder et lokale, der kan indeholde alle deltagende. Uanset om det kun er et par stykker, der skal deltage, eller om det er mange deltagende, er det vigtigt, at der er plads til alle.
  2. Derudover skal der også være det rette udstyr. Dette kunne måske være en projekter, et whiteboard eller noget helt tredje. Men dette kan være rimelig relevant i forbindelse med et firmamøde, så sørg derfor for, at det lokale i skal være i, har dette til rådighed – og om ikke andet, at i som det mindste selv har mulighed for at medbringe det.
  3. Omgivelserne. Ja, det lyder måske lidt atypisk, men omgivelserne spiller alligevel en stor rolle. Hvis man finder et mødelokale der ligger ud til en trafikeret vej eller direkte ud til Strøget, kan det være svært for de deltagende at fokusere på emnet. Så find derfor et mødelokale i stille, rolige og afslappet omgivelser.
  4. Service. Er det er større eventmøde, kan der nemt være brug for diverse forplejning, da dette nemt kan tage en hel dag. Sørg derfor at finde et sted, der kan tilbyde at hjælpe med forplejning i form af vand, kaffe, måske noget frugt eller anden form for mad, afhængig af længden på mødet selvfølgelig.

Dette var blot 4 små råd, som forhåbentlig kan hjælpe, når i skal finde et professionelt men stadig afslappende konferencecenter, hvor i skal afholde jeres firmamøde.

Hvis det er et større event, hvor der er mange deltagende, er det, som beskrevet i det fjerde råd, en god idé at finde et sted, der kan tilbyde god service og hjælp i løbet af dagen. Vælger man derfor booke et mødelokale på et hotel, og afholde hele arrangementet her, kan man nemt lave en aftale med hotellet om, hvilken form for forplejning der vil være brug for i løbet af dagen. Disse kan også hjælpe med selve planlægningen og opsætningen af selve mødet.

Copenhagen Admiral Hotel
Toldboderne 24-28
1253 København
33 74 14 14

Sådan stabler du et godt firmaevent på benene

ideer til medarbejderarrangement

Et godt firmaevent er super sjovt for firmaets medarbejdere, men det kan som ansvarlig arrangør være krævende at planlægge samt afholde arrangementet. Alle firmaer, som ikke har ekspertise i at arrangere fester og events, kan få meget gavn af at kontakte et eventfirma, som har stor erfaring med at afholde firmaevents.

Du bestemmer, og de arrangerer

I et samarbejde med et eventfirma tager du, som ansvarlig for firmaet, beslutningerne, hvorefter eventfirmaet sørger for at udføre det succesfulde medarbejderarrangement i praksis. Har du en idé, kan eventfirmaet sandsynligvis realisere denne idé, så det er muligt at finde en løsning, som passer til jeres behov og ønsker. Ellers tilbyder eventfirmaer typisk et bredt sortiment af forskellige pakkeløsninger, som eksempelvis kunne se således ud:

  • Teambuilding inden for firmaets vægge
  • Teambuilding, fysisk aktivitet, actionprægede aktiviteter eller mad- og drikkeaktiviteter uden for firmaets vægge
  • Teambuilding eller anden aktivitet kombineret med lækker middag

Sådan sikrer du, at alle medarbejdere deltager

Det er en skam at have arrangeret et stort firmaevent, hvis ikke alle medarbejdere møder op. Du kan undgå lav deltagelsesprocent ved at afholde jeres firmaevent i arbejdstiden samt at vælge en aktivitet, hvor alle kan være med. I langt de fleste typer af aktiviteter er det muligt at opdele medarbejderne i forskellige niveauer, så alle kan deltage på trods af forskellig erfaring og mod på at prøve den pågældende aktivitet.

Et firmaevent er ikke bare fest og ballade

Med et firmaevent får du dine medarbejdere til at indgå i nye former for samarbejde, og det nye fællesskab herfra kan i høj grad gavne det arbejdsrelaterede samarbejde også. Det er sundt at se sine kollegaer i en ikke-arbejdsrelateret kontekst, og gode oplevelser herfra kan medføre grin langt ud i fremtiden. Jeres firmaevent er derfor ikke kun positivt på selve dagen, men kan også fremme dine medarbejderes arbejdsglæde og livskvalitet på længere sigt. Det er derfor en god idé for jeres firma at investere i et firmaevent i København eller den by, hvor firmaet er beliggende, så I forbliver et firma fyldt med glade medarbejdere.

Jeres firmaevent behøver dog slet ikke kun at være et årligt arrangement, da det eksempelvis også er muligt at blive fast tilknyttet til et eventfirma, som jævnligt arrangerer arbejdsrelaterede samt ikke-arbejdsrelaterede events for jer. På den måde kan teambuilding blive en fast del af arbejdsugen, så nye medarbejdere samt de andre medarbejdere hele tiden udvikler nye kompetencer og lærer hinanden bedre at kende, og så firmaet fungerer som helhed.

 

Complete Event

Vermundsgade 38E

2100 København Ø

26 10 27 27

Teambuilding er mange ting – hvad vil du lave?

teambuilding

Teambuilding omhandler aktiviteter, som udføres i fællesskab. Teambuilding er derfor med til at udvikle samarbejdet på en sjov og lærerig måde. Teambuilding henvender sig til alle aldre, da der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem.

 Teambuilding til firmaer

Mange firmaer har én eller flere gange om året lærerige firmaaktiviteter med teambuilding for at gavne samarbejdet og sammenholdet i afdelinger samt på tværs af firmaets afdelinger. Medarbejderne får på den måde en sjov dag og lærer andre medarbejdere at kende, hvilket firmaet gavner firmaet på længere sigt. Firmaets valg af aktiviteter til et teambuilding-arrangement afhænger typisk af, hvilken branche firmaet tilhører. Faglige aktiviteter, der eksempelvis gavner velgørenhed, er også en populær aktivitet. Det ses dog også, at der vælges en udfordrende og ny aktivitet for at udvide medarbejdernes grænser. Det kan eksempelvis være rallykørsel, offroad segway eller en cykeltur på mountainbike. Af andre fysiske aktiviteter er også kapsejlads, yin yoga og dans efterspurgte, fordi de hurtigt kan bringe latter frem, hvilket skaber relationer og gavner fællesskabet. Mange firmaer vælger også at kombinere firmaaktiviteten med eksempelvis ølsmagning eller et cocktailkursus – så får de afsluttet dagen med manér.

Teambuilding til familier

Teambuilding-aktiviteter er også populært til blandt andet familiearrangementer. Her anbefales det at vælge en aktivitet, som alle familiemedlemmer finder sjov uanset alder. I kan eksempelvis alle få et godt grin til et latterkursus eller nyde godt af et kokkekursus, så alle i familien for fremtiden kan bidrage til madlavningen derhjemme. Det er også muligt at prøve kræfter med ski eller snowboard til indendørs skiløb, hvis I drømmer om at tage på skiferie en dag. Uanset valg af aktivitet vil alle i familien få en sjov dag, som I kan have som fælles minde.

 Teambuilding til børn

Læring om samarbejde er særligt vigtigt for børn, så de tidligt i livet lærer, hvor vigtigt samarbejde er. En mulighed inden for teambuilding er derfor børnevenlige teambuilding aktiviteter, hvor hele klassen kan prøve nye aktiviteter. Et kursus i at lave flødeboller er et sikkert hit til børn i de små klasser, hvorimod de ældre børn typisk foretrækker mere krævende aktiviteter som eksempelvis et kursus i havkajak eller stand-up-paddling. Teambuilding-aktiviteter er et stort hit til eksempelvis børnefødselsdage, hvor alle børn vil blive hjulpet igennem aktiviteten og få en succesfuld oplevelse.

Aktiviteter til alle

Sortimentet af aktiviteter inden for teambuilding er stort. Det er derfor også en mulighed at kombinere flere aktiviteter, hvis der eksempelvis er forskellige ønsker til valg af aktiviteter. Uanset valget vil det garanteret blive en sjov og lærerig dag for alle.

 

Complete Event IVS

Vadbro 114 B

2860 Søborg

26102727

 

 

 

Få gladere og tættere medarbejdere med teambuilding

Resultater kommer ikke af sig selv. Skal et firma have succes, kræver det systematiseret, målrettet og effektivt arbejde. Men ingen resultater uden et solidt og hårdtarbejdende team af medarbejdere.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at glade medarbejdere er et direkte springbræt til et tættere samarbejde. Gennem forskellige strategier forsøger mange virksomheder netop at opnå smil på læberne blandt deres medarbejdere, men det er langt fra altid en nem opgave.

Ønsker du at fremme arbejdsglæden og styrke de sociale relationer i din virksomhed? Men har du ikke haft held med at indfri dine intentioner? Så er det oplagt at tænke en smule ud af boksen og væk fra de vante tankemønstre. Teambuilding kan være nøglen til at nå virksomhedens fælles mål! Continue Reading…