Lego er meget mere end bare Legoklodser

Hjælpe

 

Det er ikke noget nyt, at Lego er en af de største virksomheder og bedrifter i Danmarkshistorien. Produkterne er blevet kendt over hele verden og det henvender sig efterhånden ikke kun til børn, men derimod mennesker i alle aldre.
Det er et genialt produkt, og selvom at de fleste “bare” ser en Legoklods, så har Lego gjort sig den opdagelse, at mange kan bruge Legoklodsen som en brik i et større virksomhedbillede.

 

Vi kan vidst alle sammen huske, hvor meget Lego egentlig fyldte i vores barndom. Alt handlede simpelthen om at bygge og konstruere forskellige bygninger, maskiner eller huse og de fleste af os, har stort set også kun positive tanker omkring Lego og deres produkter.

Legoklodsen er med til at skabe forståelse og mening og derfor har Lego udviklet deres eget værktøj til startegiudvikling, innovation og teambuilding, nemlig Lego Serious Play. Continue Reading…

Teambuilding er mange ting – hvad vil du lave?

teambuilding

Teambuilding omhandler aktiviteter, som udføres i fællesskab. Teambuilding er derfor med til at udvikle samarbejdet på en sjov og lærerig måde. Teambuilding henvender sig til alle aldre, da der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem.

 Teambuilding til firmaer

Mange firmaer har én eller flere gange om året lærerige firmaaktiviteter med teambuilding for at gavne samarbejdet og sammenholdet i afdelinger samt på tværs af firmaets afdelinger. Medarbejderne får på den måde en sjov dag og lærer andre medarbejdere at kende, hvilket firmaet gavner firmaet på længere sigt. Firmaets valg af aktiviteter til et teambuilding-arrangement afhænger typisk af, hvilken branche firmaet tilhører. Faglige aktiviteter, der eksempelvis gavner velgørenhed, er også en populær aktivitet. Det ses dog også, at der vælges en udfordrende og ny aktivitet for at udvide medarbejdernes grænser. Det kan eksempelvis være rallykørsel, offroad segway eller en cykeltur på mountainbike. Af andre fysiske aktiviteter er også kapsejlads, yin yoga og dans efterspurgte, fordi de hurtigt kan bringe latter frem, hvilket skaber relationer og gavner fællesskabet. Mange firmaer vælger også at kombinere firmaaktiviteten med eksempelvis ølsmagning eller et cocktailkursus – så får de afsluttet dagen med manér.

Teambuilding til familier

Teambuilding-aktiviteter er også populært til blandt andet familiearrangementer. Her anbefales det at vælge en aktivitet, som alle familiemedlemmer finder sjov uanset alder. I kan eksempelvis alle få et godt grin til et latterkursus eller nyde godt af et kokkekursus, så alle i familien for fremtiden kan bidrage til madlavningen derhjemme. Det er også muligt at prøve kræfter med ski eller snowboard til indendørs skiløb, hvis I drømmer om at tage på skiferie en dag. Uanset valg af aktivitet vil alle i familien få en sjov dag, som I kan have som fælles minde.

 Teambuilding til børn

Læring om samarbejde er særligt vigtigt for børn, så de tidligt i livet lærer, hvor vigtigt samarbejde er. En mulighed inden for teambuilding er derfor børnevenlige teambuilding aktiviteter, hvor hele klassen kan prøve nye aktiviteter. Et kursus i at lave flødeboller er et sikkert hit til børn i de små klasser, hvorimod de ældre børn typisk foretrækker mere krævende aktiviteter som eksempelvis et kursus i havkajak eller stand-up-paddling. Teambuilding-aktiviteter er et stort hit til eksempelvis børnefødselsdage, hvor alle børn vil blive hjulpet igennem aktiviteten og få en succesfuld oplevelse.

Aktiviteter til alle

Sortimentet af aktiviteter inden for teambuilding er stort. Det er derfor også en mulighed at kombinere flere aktiviteter, hvis der eksempelvis er forskellige ønsker til valg af aktiviteter. Uanset valget vil det garanteret blive en sjov og lærerig dag for alle.

 

Complete Event IVS

Vadbro 114 B

2860 Søborg

26102727

 

 

 

Få gladere og tættere medarbejdere med teambuilding

Resultater kommer ikke af sig selv. Skal et firma have succes, kræver det systematiseret, målrettet og effektivt arbejde. Men ingen resultater uden et solidt og hårdtarbejdende team af medarbejdere.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at glade medarbejdere er et direkte springbræt til et tættere samarbejde. Gennem forskellige strategier forsøger mange virksomheder netop at opnå smil på læberne blandt deres medarbejdere, men det er langt fra altid en nem opgave.

Ønsker du at fremme arbejdsglæden og styrke de sociale relationer i din virksomhed? Men har du ikke haft held med at indfri dine intentioner? Så er det oplagt at tænke en smule ud af boksen og væk fra de vante tankemønstre. Teambuilding kan være nøglen til at nå virksomhedens fælles mål! Continue Reading…