4 gode råd når du leder efter gode mødelokaler i København

Står du og dit firma, og skal til at holde et stort firmamøde, men har i ikke selv faciliteterne til det, kan det virke lidt uoverskueligt, hvor man skal starte og begynde, når man skal finde noget andetsteds. Der kommer derfor her nogle råd til, hvad i skal lede efter, for at finde et lokale med de rette mødefaciliteter i København

  1. Plads. Det er rigtigt vigtigt, at man finder et lokale, der kan indeholde alle deltagende. Uanset om det kun er et par stykker, der skal deltage, eller om det er mange deltagende, er det vigtigt, at der er plads til alle.
  2. Derudover skal der også være det rette udstyr. Dette kunne måske være en projekter, et whiteboard eller noget helt tredje. Men dette kan være rimelig relevant i forbindelse med et firmamøde, så sørg derfor for, at det lokale i skal være i, har dette til rådighed – og om ikke andet, at i som det mindste selv har mulighed for at medbringe det.
  3. Omgivelserne. Ja, det lyder måske lidt atypisk, men omgivelserne spiller alligevel en stor rolle. Hvis man finder et mødelokale der ligger ud til en trafikeret vej eller direkte ud til Strøget, kan det være svært for de deltagende at fokusere på emnet. Så find derfor et mødelokale i stille, rolige og afslappet omgivelser.
  4. Service. Er det er større eventmøde, kan der nemt være brug for diverse forplejning, da dette nemt kan tage en hel dag. Sørg derfor at finde et sted, der kan tilbyde at hjælpe med forplejning i form af vand, kaffe, måske noget frugt eller anden form for mad, afhængig af længden på mødet selvfølgelig.

Dette var blot 4 små råd, som forhåbentlig kan hjælpe, når i skal finde et professionelt men stadig afslappende konferencecenter, hvor i skal afholde jeres firmamøde.

Hvis det er et større event, hvor der er mange deltagende, er det, som beskrevet i det fjerde råd, en god idé at finde et sted, der kan tilbyde god service og hjælp i løbet af dagen. Vælger man derfor booke et mødelokale på et hotel, og afholde hele arrangementet her, kan man nemt lave en aftale med hotellet om, hvilken form for forplejning der vil være brug for i løbet af dagen. Disse kan også hjælpe med selve planlægningen og opsætningen af selve mødet.

Copenhagen Admiral Hotel
Toldboderne 24-28
1253 København
33 74 14 14