Få hjælp til rekruttering af bureau

få hjælp til rekruttering

Rekruttering kan virke uoverskueligt for rigtig mange virksomheder, og derfor kan det være en god idé at få et eksternt vikarbureau til at gøre det for en, så man hverken skal bruge tid eller energi på hele processen. At vælge en ny medarbejder kræver dedikation og en evne til at sætte sig ind i, hvorvidt medarbejderen er det rette match for virksomheden. Vælger man derfor et professionelt vikarbureau på Sjælland – så kan man roligt læne sig tilbage og lade dem gøre arbejdet for en. Nedenfor har vi samlet en række informationer om, hvordan et professionelt vikarbureau arbejder med rekruttering, og hvilke fordele der kan være, hvis man vælger at gøre brug af sådan et.

1. Bureauet laver en grundig research

Først og fremmest kan man være sikker på, at vikarbureauet laver en grundig undersøgelse af de nye kandidater på baggrund af databaser, netværk og samtaler. Dette er det første skridt, som et vikarbureau tager, når der skal ansættes nye medarbejdere. Det er det mest grundlæggende skridt, da man skal være sikker på at håndplukke de potentielle kandidater, der vil være passende til virksomheden.

2. Målrettet headhunting

Derefter går man mere målrettet til værks, når man skal filtrere i kandidaterne. I denne proces bliver der således sorteret i dem, som man allerede har fundet og holder løbende samtaler med dem. Et godt og professionelt vikarbureau har i de fleste tilfælde lange og uddybende samtaler med kandidaterne for at bedre kunne filtrere i deres faglige og sociale kompetencer. Der vil sidde en rekrutteringsassistent, som sørger for at komme helt rundt om den potentielle medarbejder med en specifik spørgeteknik. Dermed er virksomheden sikret en passende medarbejder

3. Introduktion og igangsættelse

Det sidste skridt i rekrutteringsprocessen er at få den håndplukkede medarbejder integreret så godt, som overhovedet muligt i den pågældende virksomhed. Her sørger vikarbureauet for at sætte den nye medarbejdere grundigt ind i arbejdsprocesser, kultur og virksomhedens overordnede mål. Vikarbureauet har på forhånd fået en indsigt i hvad virksomhedens mål, kultur og visioner er, så de er klar til at klæde den nye medarbejdere på til arbejdet.

4. Find et passende vikarbureau

Det er helt grundlæggende at finde det helt rigtige vikarbureau til ens rekrutteringsprocess. Der er mange vikarbureauer i Danmark, men det er ikke dem alle, som kan gøre deres job på en professionel og nænsom måde. Der er dog adskillige vikarbureauer i København, som vil kunne hjælpe dig og din virksomhed til at finde den helt rigtige kandidat. Du skal bare sørge for selv at lave research og finde det bureau, som passer til dine behov.

SEROP ApS
Ringstedgade 10B
4000 Roskilde
70 23 38 38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *