At vælge en elcykel

Cykler

 

Der kan være rigtig mange årsager til, at du vælger en elcykel når du skal købe en ny cykel. Men hvis du lider af fysisk nedsat funktion, så kan det være en stor fordel med en elcykel. På den måde kan du få motion samtidig med, at du kan transportere dig selv rundt.

Når man skal leve med hvilken som helst form for fysisk nedsættelse, så er det vigtigt at man alligevel holder sig igang og træner de svage muskelgrupper.
En elcykel kan dermed hjælpe med, at mindske den belastning som en almindelig cykel ville give og afhjælpe når belastningen bliver for hård. På den måde kan du hele tiden øge belastningen hvis du ønsker det.

Det er klart at der findes mange forskellige former for elcykler og du skal finde en, som passer 100% til dit behov, hvad enten om det er en herre elcykel eller en dame elcykel. En anden fordel der er ved elcyklen er, at du kan komme ud i naturen og få fornyet energi.

 

Når du skal vælge en elcykel

Når du skal vælge en elcykel, er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at du ved hvad du skal bruge den til, og hvad dine behov er. Når du ved hvilke behov du har, så kan du nemmere også forklare forhandleren om dine ønsker, derved har han nemmere ved at kunne hjælpe dig med, at finde den helt rette cykel til lige netop dig.

 

Der findes flere forskellige batterityper til din elcykel, dermed er det vigtigt at du finder ud af om du har behov for et stort eller et mindre batteri. Det er klart at et mindre batteri oftere skal oplades, men hvor ofte det skal lades op, har også noget at gøre med, hvor meget du bruger assistancen i motoren og hvilket terræn du kører i.

 

Det anbefales dog, at du køber et større batteri til at starte med i og med, at batteriet taber kapacitet med tiden. Derudover skal du være opmærksom på, at batterierne ikke kan tåle frost i længere tid ad gangen, du må ikke tømme batteriet for strøm og du må ikke lade det op for længe ad gangen, det er altså en genstand som skal behandles varsomt.

 

Alt i alt får du en fantastisk cykel i en elcykel, og når den skal  til service kan du meget let, bare aflevere den til din lokale cykelhandler, som ofte også kan hjælpe dig hvis du har reperationer eller andre problemer med din cykel. Du behøver altså ikke selv lege cykelmekaniker.   

 

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *