Kan jeg få penge for mine gamle paller?

penge for gamle paller

Paller er store, tunge og fylder en del. Står du med et stort parti paller, som du ikke længere har brug for, og som du ikke ved hvad du skal gøre med, er der dog heldigvis en simpel løsning. Det er nemlig de færreste der ved, at man rent faktisk kan få penge for sine gamle paller – samtidig med at man kommer af med dem.

Afskaffelse af paller med gevinst

Der er mange grunde til, at man kan have et overskud af paller. I forbindelse med byggeri og renovering af hjemmet ophober der sig hurtigt mange paller, som er blevet brugt til at levere varer og materialer på. Paller benyttes også ofte til at levere kontorartikler, bøger og mange andre typer artikler til erhvervslivet, hvor pallerne hurtigt hober sig op, hvis ikke leverandøren tager dem med retur. Det er derfor en stor hjælp for både private personer samt små og store firmaer at få afhentet og opkøbt gamle engangspaller, som alligevel ikke benyttes mere. Som bonus er det endda muligt at få en økonomisk gevinst ud af at indgå i et samarbejde med et firma, som afhenter og skaffer dig af med dine gamle paller. Du slipper for besværet, og du behøver endda ikke engang at betale for afhentningen, da firmaet betaler for de paller, som du har liggende. Priserne for pallerne varierer i forhold til typen, men der tages normalt imod alle typer af paller, stort set uanset stand.

Et miljøvenligt projekt

Konceptet er uden tvivl er god service for dig som kunde, men konceptet er også opbygget efter et miljømæssigt fokus. Det er muligt at genbruge langt de fleste paller, og der er særlige typer af paller, som der endda er stor efterspørgsel på. Det er muligt at udnytte denne efterspørgsel samt mindske brugen af ressourcer ved at genbruge brugte pallerammer og andre typer af paller, så andre private personer og firmaer kan få glæde af dem. Dit hjem og dit firma har derfor mulighed for at indgå i et grønt koncept, som både hjælper dig selv og miljøet.

Genanvendelse af defekte paller

Mange personer har desværre defekte paller stående, som de ikke ved hvad de skal gøre af. Det er dog ingen undskyldning for ikke at skaffe sig af med pallerne på miljørigtig vis, da det også er muligt at sælge de defekte paller, som enten vil blive repareret eller genanvendt efter opflisning. Det samme gælder paller med ualmindelige mål, som også kan genanvendes på denne måde.

Økonomisk incitament til at hjælpe miljøet

Ved at få penge for dine gamle paller, får du et økonomisk incitament til at genvinde dem. Konceptet kommer altså både dig og miljøet til gode. Det er muligt at indgå i en fast ordning, hvor der jævnligt afhentes paller fra dig, så du hurtigt slipper af med dine gamle paller og brugte pallerammer samtidigt med, at andre kan få glæde af dem.

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
46 56 02 16

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *