Uddannelse til psykologisk coach

coach uddannelse

Coaching er et fænomen, som er blevet populært i takt med de seneste års sundhedstrend. Fravær af sygdomme er ikke længere nok til at være sund og rask – vi skal også have det godt med os selv og have en livskvalitet, som opfylder vores forventninger. Netop her kommer coaching ind i billedet, hvor du blandt andet selv kan tage en psykologisk coach uddannelse i København, hvis du er interesseret i dette felt.

Bliv en certificeret psykologisk coach

Takket være den store sundhedsbølge er det let og hurtigt at finde mange gode råd til, hvordan du bliver sund, hvordan du øger dit velvære samt mange andre sundhedsmæssige aspekter. Der er blot det store problem, at der desværre også er mange gode råd, som har manglende evidens for, om det rent faktisk virker. Til tider er rådene meget misvisende og kan derfor bringe mere skade end gavn med sig. Det er derfor utrolig vigtigt, at sundhedsrådene er korrekte inden, at rådgivningen videreformidles. Du kan blandt andet blive ansvarlig for dette med en uddannelse som certificeret psykologisk coach, hvor du både kan hjælpe dig selv og andre gennem coaching efter virkningsfulde principper.

Krav til dig

Alle med interesse for den psykologiske coaching har mulighed for at tage uddannelsen. Uddannelsen kan tages som en selvstændig uddannelse, men anbefales i høj grad også som efteruddannelse til personer, som allerede er coaches, psykologer eller andet inden for feltet. Du vil gennem uddannelsen blive i stand til at udføre psykologisk coaching gennem forskellige typer af værktøjer, som du lærer undervejs. Du vil derfor opnå en tværfaglig viden, som dækker de nødvendige aspekter for at kunne udføre psykologisk coaching.

Fokusområder i psykologisk coaching

Psykologisk coaching omfavner bredere end almindelig coaching, da der i høj grad vil blive fokuseret på årsagerne til problemerne og ikke blot de problemer, som personen eller du selv står overfor. Coachingen bygger stadig på princippet om at se fremad og udvikle sig positivt herfra, men der vil også være fokus på tidligere episoder og livsstil, som har skabt personens nuværende identitet. Her kan den psykologiske coaching netop bearbejde dette, hvor der er fokus på både de psykologiske og fysiske aspekter. Gennem velkendte og mindre kendte metoder vil du være i stand til hjælpe med personlig udvikling, der kan øge velværen og livskvaliteten for dig selv såvel som andre.

Hvem kan du hjælpe?

Du kan først og fremmest selv få meget glæde ud af en uddannelse som psykologisk uddannelse, men du bliver også i stand til at hjælpe mange andre personer, som ønsker psykologisk coaching. Det kan være gavnligt på arbejdet såvel som i private sammenhænge, da du blandt andet lærer at tackle stress og angst, hvilket mange personer døjer med.

Du vil blandt andet også være hjælpsom i forbindelse med familieproblemer i forhold til parhold- og børneopdragelsesproblemer. Mulighederne inden for psykologisk coaching er mange, og du kan derfor vinkle din personlige coach uddannelse i Århus til hvad du ønsker at bruge den til. Din certificering vil betyde, at du med sikkerhed bygger din på viden på teorier og metoder, som er virkningsfulde, så dine kommende kunder hurtigt kan opleve en personlig udvikling og et øget velvære samt livsstilkvalitet.

COACHSKOLEN Aarhus
Thit Jensens Gade 20, 3.tv
8000 Århus C
29 71 30 80

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *