Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice

Hvad er ejendomsservice, og hvad kan det bruges til? Ejendomsservice er en rengørings- og vedligeholdelsesservice, som benyttes mange steder, hvor det er en virksomhed, fond eller anden form for overordnet, ikke-privat instans, som ejer eller har ansvar for en ejendom. Det kan også være en virksomhed, som benytter sig af ejendomsservice til et erhvervslejemål af varierende størrelse, som regel kontorlokaler.

Ejendomsservice kort fortalt

Ejendomsservice er især brugt i København, hvor der er mange erhvervsejendomme og lejemål, der kræver vedligeholdelse. Hvor nogle måske vælger at hyre en vicevært til en mindre beboelsesejendom, der kan stå for basal koordinering af vedligeholdelse og yde hjælp til beboerne, vil man i erhvervslokaler og større ejendomme ofte benytte ejendomsservice. Helt konkret er ejendomsservice den indre og især ydre vedligeholdelse af ejendommen, og når ejendommen er stor nok, kan det ofte betale sig at benytte et eksternt firma til opgaven. Mange rengøringsfirmaer i København tilbyder ejendomsservice som en del af deres opgaver. Det handler ofte om at udføre regelmæssige rengøringsopgaver på fællesarealer som trapper, gange, kontorlokaler og andre lokaler, som ikke benyttes til privat brug af enkeltpersoner. Vinduespudsning vil som regel være en del af ydelsen, ligesom saltning af fortove, snerydning på fællesudendørsarealer og lette gartneropgaver som trimning af buske og træer, hvis der er fælles gårdanlæg eller have tilknyttet ejendommen.

Andre opgaver inden for ejendomsservice

Ejendomsservice kan også være aflæsning af varmemåler og ordning af småskader. Det omfatter også tit typiske opgaver for en vicevært som tilkaldelse af blikkenslager eller VVS’er i tilfælde af problemer og skader, som udlejer hæfter for. I boligejendomme, hvor en udlejer står som ejer af boligerne, vil det typisk være udlejer, der betaler for at få ejendomsservice i hele ejendommen. I tilfælde af, at det drejer sig om et erhvervslejemål, kan det i stedet være lejeren, en virksomhed eller institution, som bestiller og betaler for fast ejendomsservice. Det varierer fra sted til sted.

Kontorrengøring og ejendomsservice

Når det drejer sig om erhvervslejemål, vil ejendomsservice i de fleste tilfælde inkludere kontorrengøring. Det er den nemmeste og mest praktiske måde for henholdsvis udlejer og lejer at sørge for god, daglig rengøring, noget der især er vigtigt for virksomheder, der skal tage hensyn til deres medarbejdere. Behovet for erhvervsrengøring og ejendomsservice er ikke ens alle steder, så er du en virksomhed som skal have ejendomsservice, er det en god idé at tale med et professionelt rengøringsfirma, som også udbyder den slags services, for at finde ud af, hvad de kan tilbyde, og eventuelt få hjælp til at fastslå, hvilke faste opgaver du har brug for, at de løser for dig.

 

Danborg Rengøring
Ulrik Birchs Allé 12, 3. th.
2300 København S
60 80 06 65

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *