Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice

Hvad er ejendomsservice, og hvad kan det bruges til? Ejendomsservice er en rengørings- og vedligeholdelsesservice, som benyttes mange steder, hvor det er en virksomhed, fond eller anden form for overordnet, ikke-privat instans, som ejer eller har ansvar for en ejendom. Det kan også være en virksomhed, som benytter sig af ejendomsservice til et erhvervslejemål af varierende størrelse, som regel kontorlokaler.

Continue Reading…

Rene lokaler sender det bedste signal til dine kunder

Forestil dig, at du træder ind i en butik, hvor der roder, er beskidt og lugter indelukket. Får du lyst til at handle der? Højst sandsynligt ikke. De fysiske rammer har nemlig stor betydning for, hvordan kunder, gæster, samarbejdspartnere og den generelle omverden opfatter en virksomhed.

Erhvervsrengøring

Rene lokaler forbedrer virksomhedens image

Der er en god grund til at snavs og rod skræmmer kunderne væk. Det sender nemlig et signal om, at der ikke er styr på sagerne. Derfor er der heller ingen undskyldning for ikke at holde rent og pænt, hvis du selv driver en virksomhed. Tilsmudsede butiksarealer, kontorarealer og indgangspartier er lig med et tilsmudset image.

Det er dog sin sag at holde rent i alle afkroge af virksomhedens lokaler. Derfor overlader de fleste mellemstore og store virksomheder også opgaven til professionelle rengøringsfirmaer, der udfører erhvervsrengøring i Københavnsområdet og resten af landet. For det giver et langt bedre resultat at lade professionelle tage sig af den daglige rengøring. Ikke mindst giver det tid og overskud til, at du og dine kollegaer kan fokusere på det, I er gode til.

Glem ikke facader og indgangsparti

Rengøring i en virksomhed er ofte en omfattende affære. Der skal støvsuges, tørres af, luftes ud og i det hele taget holdes pænt og ryddeligt. Men der er også mange områder, du måske ikke lige har i tankerne, når du tænker rengøring i din virksomhed.

Tag for eksempel dørmåtterne. De er noget af det første potentielle kunder og samarbejdspartnere ser. Derfor nytter det heller ikke noget, at de træder indenfor og nærmest synker ned i en dørmåtte, som svømmer i snavs og sjap. Samtidig bør vinduerne også holdes pæne og polerede, så jeres kunder ikke bliver skræmt væk af snavsede facader.

Image er ikke kun rengøring

Selvom rengøring har stor betydning for din virksomheds image, må du ikke glemme, at der også er andre fysiske faktorer, som kan være med til at signalere professionalisme. Eksempelvis har det stor betydning, at der ikke mangler driftsartikler som håndsæbe, toiletpapir, håndklæder og lignende. Ligeledes er det også en god idé kunne byde kunder og gæster på lidt frisk frugt og kildevand – især i kontorvirksomheder.

Heldigvis er der flere virksomheder, som både tilbyder grundig erhvervsrengøring og andre serviceydelser. Og det kan bestemt godt betale sig at overlade både rengøring og andre serviceydelser til en professionel virksomhed. Det giver nemlig bedre resultater, som sender et klart signal til omverdenen om, at der er styr på sagerne.

Partnerservice Hver Gang ApS
Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450
51 92 84 60