Sådan spotter du et godt autoværksted

Spot et godt autoværksted

Skal din bil til syn, eller har den brug for at komme på værksted? Det er vigtigt at vælge et godt autoværksted, for du kan ofte spare mange penge, hvis du vælger med omhu. Der kan være stor forskel på priserne hos de forskellige autoværksteder, men det gælder om at vælge et sted, som både har kvalitet og gode priser. Det allerbilligste er ikke nødvendigvis der, hvor du får den bedste service, men på den anden side er der ikke altid den store sammenhæng mellem pris og kvalitet, så derfor gælder det om at vælge et sted, hvor prisen er rimelig og ydelsen – syn eller reparation af din bil – er i top.

Find værksted uden for byen

Når din bil skal synes eller repareres, har du frit værkstedsvalg – medmindre du har en garanti eller reklamationsret et bestemt sted – men det giver selvfølgelig mest mening at vælge et værksted i dit område. Bor du i København, kan det dog godt betale sig at vælge et værksted i Storkøbenhavn, da de fleste gode værksteder ligger lige uden for selve byen. Du finder gode autoværksteder i Frederikssundsområdet, og især mange af bilforhandlerne i Frederikssund har også et autoværksted tilknyttet, så du både kan købe ny bil og få synet bilen et og samme sted.

Brug et professionelt værksted

Når det gælder om at finde et egnet autoværksted, bør du kigge lidt på, hvilket ry de forskellige værksteder har. Har de nogen form for garanti? Hvor hurtigt kan de ordne eller syne din bil? Hvad er inkluderet i deres service? Er de med i en brancheforening? Hvor stor variation er der i deres løsning af de forskellige opgaver? En god idé er at gribe telefonen og simpelthen tale med dem. Her får du hurtigt en god fornemmelse af, hvordan de går til opgaven og hvordan deres serviceniveau er. Kvalitet er noget, man hurtigt kan tjekke op på. For eksempel hvis det er et autoværksted, som indgår i officielle kontrolordninger. Her er værkstedet gået med til at blive tjekket løbende af en uafhængig part, og det giver dig en god indikator for, om værkstedet er seriøst i forhold til den kvalitet og service, de ellers bryster sig af at tilbyde.

Skriftlig aftale

Er der mulighed for at få aftale om syn eller reparation på skrift, eller insisterer værkstedet på en udelukkende mundtlig aftale? Vælg altid et værksted, som er villig til at give dig aftalen på skrift med en gennemgang af, præcis hvad deres service på bilen indebærer, og hvad de skal gennemgå i forbindelse med syn eller reparation. Få også en fast pris på, hvad det kommer til at koste. En god idé er en aftale om en øvre grænse for, hvor mange timer de må bruge på arbejdet, samt hvad der må fejlsøges og repareres. På den måde kommer du ikke til at få en stor efterregning.

 

Stidsens Automobiler

Vølundsvej 9

3600 Frederikssund

47384050

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *