Stoppet afløb – det skal du gøre

Stoppet afløb

Et stoppet afløb er en ret almindelig ting, og det kan være en ret så ubehagelig ting at håndtere, hvis ikke man ved, hvordan man gør det korrekt. Nedenfor har vi samlet en række informationer om, hvordan du på bedst mulig vis kan rense dit afløb.

Brug en svupper

Noget af det allerførste, som du kan gøre, er at bruge en svupper til at “svuppe” med. Det første du gør er at dække overløbshullet, hvorefter du sætter din svupper hen over afløbssien. Pump nu kraftigt frem og tilbage. Det kan godt betale sig at være lidt tålmodig med denne metode, da det ofte ikke vil virke første gang. Gentag så meget som du kan, og hvis ikke dette hjælper, kan du prøve at skille vandlåsen.

Fjern risten

Det kan være en god idé at fjerne risten over gulvafløbet på badeværelset, sådan så vandet kan få lov til at løbe. Prøv igen med svupperen, og hvis det ikke virker, bør du kontakte en professionel, så han eller hun kan kigge på det. Der er mange muligheder for at få hjælp til et stoppet afløb i København, og du kan derfor let komme i kontakt med en professionel virksomhed, som har styr på deres service, og som kan gøre det uden de store skavanker.

Nyere afløb

Nyere afløb sparer på vand, men det betyder desværre også, at de samler rigtig meget snavs, skidt og fedt i afløbet. Derfor kan det være en god idé at fjerne al skidtet en gang om ugen for at undgå, at det stopper helt til.

Ubehagelig lugt?

Hvis der er en ubehagelig lugt efter endt rengøring, så bør du kontakte et professionelt firma. Der kan være flere årsager til, at dit afløb lugter, men ofte vil det være fordi, der ikke er gjort ordentlig rent, og der stadigvæk sidder noget nede i afløbet, som forårsager en grim lugt. Derfor bør du altid være varsom, når og hvis det lugter.

Kemikalier og rengøringsmidler

Hvis ovenstående ikke virker, så bør du gøre brug af diverse kemikalier og rengøringsmidler. Et stoppet afløb kan renses med rigtig mange forskellige midler, men i mange tilfælde vil man skulle bruge stærkere kemikalier for at fjerne skidtet. Det, der sidder i afløbet, er ofte gammelt snavs og skidt, som ikke vil kunne gå væk med almindelige rengøringsmidler. Hvis dette heller ikke virker, så bør du kontakte et professionelt firma. Bor du på Sjælland, og oplever at have problemer med et stoppet afløb, så er der mange muligheder for at komme i kontakt med et firma, der beskæftiger sig med kloakservice i København og omegn.

 

Byens Kloakrens v/Thomas Hansen

Oehlenschlægersgade 52, 5. th.

1663 København V

23 39 32 69

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *