Når du skal have nyt badeværelse

Planlægning

Der findes rigtig mange muligheder når det kommer til badeværelsesinteriør. Før i tiden var der stort fokus på køkken-alrum, men nu er fokus begyndt at være på badeværelser og velvære generelt. Førhen har badeværelset kun skulle være brugbart og praktisk, nu er badeværelset simpelthen gået hen og blevet et omdrejningspunkt for indretning og arkitektur.

Et nyt badeværelse er en enorm stor udgift fordi materialerne der skal bruges bare er dyre både at fremstille og købe. Du skal derfor gøres dig en masse overvejelser når du skal investere i et nyt badeværelse.

Planlægningen er det vigtigste element
Ikke nok med at materialerne er dyre, så har du også behov for en VVS’er fra København til at hjælpe dig med vandinstallationerne, dernæst har du også brug for en murer som kan hjælpe dig med opsætningen af nye klinker og sidst men ikke mindst har du behov for en elektriker som kan hjælpe dig med el-installationerne mht. lamper eller spots i loftet.

Derfor skal du have koordineret arbejdet mellem de forksellige håndværkere, således at der ikke påbegyndes noget arbejde som kan forhindre en anden håndværker i at forsætte sit arbejde. Hvis arbejdet udføres efter en ordenlig tilrettelagt tidsplan, så kan det i sidste ende spare håndværkerne tid, og deres tid er dine penge.

Udover en tidsplan skal du også have lagt et budget. Når du præsenterer dit budget for håndværkerne har de større mulighed for, at arbejde der ud fra.

Valg af interiør
Når du skal have lavet nyt badeværelse skal nok nok også have nyt interiør, det vil altså sige klinker, toilet, håndvask, armaturer og bruseniche eller badekar. Der findes jo et væld af muligheder og du skal afgøre med dig selv, hvilken stil du ønsker til badeværelset. Mange mennesker bruger “den røde tråd”, det vil sige at det eksempelvis farvemæssigt spiller sammen med andre eller de omkringliggende rum, rent farvemæssigt. Du skal samtidig gøre op med dig selv om du ønsker at fokusere på stil og farver, eller om det skal være mere rene linjer med praktisk og slidstærkt interiør.

Det behøver ikke at være farverne som gør forskellen, det kan lige så vel bare være stilen, men uanset, så kan du jo faktisk gøre lige som det passer dig og dine behov.   

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
43 73 41 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *