Hvordan sikrer man sig, at ens drivhus er af ordentlig kvalitet?

Kvalitetsdrivhus

Vil du gerne have et godt drivhus? Et kvalitetsdrivhus behøver ikke koste så meget, men du skal sørge for, at du vælger et drivhus, der passer til lige netop dine behov. Der er mange gode forhandlere at vælge imellem – for eksempel kan du hos Hornsyld Købmandsgaard få et væld af produkter til hus, have og alt hvad der hører til, og du kan både få et stort udvalg af dyrefoder og drivhuse af høj kvalitet, som ikke koster en formue. Men inden du vælger drivhus, skal du finde ud af, hvilket slags du reelt ønsker dig. Der er flere forskellige typer, og her gennemgår vi derfor de mest populære.

Aluminiumsdrivhus

Det gode ved et drivhus af aluminium er netop, at det er billigt og samtidig nemt at vedligeholde. Du kan finde drivhuse i aluminium i alle størrelser og typer, og de er i dag meget populære. Aluminiumsdrivhuse er kendetegnet ved, at de både kan være tynde eller kraftige alt efter type. Det, du skal huske på er, at de kraftige drivhusprofiler af aluminium holder langt bedre i blæsevejr, og typisk kan du få dem med lakering, hvilket gør dem lidt dyrere end hvis det var ren aluminium, men det gør også drivhuset flottere.

Drivhus med træprofil

Trædrivhuse er smarte, fordi de er så nemme at arbejde med, og derfor kan du med fordel vælge en profil af træ til drivhuset, hvis du gerne vil bygge det selv. Derudover kan du så vælge, om du vil male træet eller lade det stå rent, og dermed har du mere medbestemmelse over drivhusets endelige udseende. Drivhuse med træprofiler er tit rigtig flotte at se på, men du skal have styr på, hvordan du bygger drivhuset. Ellers kan du få hjælp fra en tømrer. Du kan også investere i en samle-selv-løsning, men det er en dyrere løsning og ikke altid så nem at finde hos forhandlerne. Generelt er trædrivhuse bare flottere end dem med aluminium, men til gengæld vil de typisk også koste.

Drivhus af plast

En tredje løsning er et drivhus med plastikramme. Det er dog ikke en løsning, der er af lige så høj kvalitet som drivhuse med ramme af træ eller aluminium. En god løsning, hvis du ønsker er robust drivhus, kan dog være at få ruder af polycarbonat i stedet for glas, for de kan tåle mere og kan ofte også fås med god isolering eller lysdæmpning. Står drivhuset et sted, hvor det får sol hele dagen, kan det være en fordel. Til gengæld skal du ikke vælge et plastdrivhus, hvis drivhuset skal stå et sted, hvor det blæser meget. Det kan det nemlig ikke holde til.

 

Hornsyld Købmandsgaard A/S

Nørregade 28

8783 Hornsyld

75 68 73 00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *