Hvad er en resturationsmægler?

 

Ejendomsmægler

En resturationsmægler er en slags ejendomsmægler som hjælper med køb og salg af ejendomme som skal bruges til at huse en form for restauration, hvad enten det er en café, restaurant eller et take away sted. De er altså til for at rådgive og vejlede dig i juridiske forhold men også hvorledes lokalerne er indrettet og om de fungerer optimalt til det du skal bruge dem til.

 

Hvis du nu skulle til at købe en ny lejlighed eller et nyt hus, så ville du helt sikkert også gøre brug af en ejendomsmægler, så hvorfor ikke gøre brug af en når du skal købe lokaler til erhvervsbrug?

 

En resturationsmægler kan hjælpe dig

Hvis du går med en drøm om at åbne din egen forretning i restaurationsbranchen, så kan du med fordel bruge en restaurationsmægler. Uanset om du ønsker at købe, sælge eller leje et sted så er det altid en fordel for dig, at alliere dig med mennesker, som har 100% forstand på de enkelte aspekter i din sag.

 

De fleste som ønsker at åbne en restauration, er ikke altid dygtige til samtlige af de opgaver som skal varetages. Måske er du dygtig til at lave mad, men er knapt så god til, at styre et regnskab, så hyrer du en bogholder. Måske er du knapt så dygtig til at gøre rent, så hyrer du et rengøringspersonale osv.

 

Intet menneske er god til alt, derfor er det altid vigtigt at samarbejde med de bedste inden for deres felt, de kender deres branche og deres markeder. Du ønsker højst sandsynligt også, at de råvarer du bruger, er af god kvalitet, ligeså vigtigt er det med de resterende opgaver i virksomheden. Fungerer alle punkter, så vil du stå tilbage med en succesfuld virksomhed og en profitabel forretning.

 

Når du ønsker at lede efter en restaurant der er til salg i København så er det vigtigt at du har nogenlunde styr på dit budget og ved hvor meget du er villig til at lave selv, når det kommer til indretningen af lokalerne eller hvis der kunne opstå håndværksmæssige opgaver. Det giver din mægler, meget bedre muligheder for, at finde de helt rette lokaler til netop dig og din forretning.

 

Dansk Ejendoms-Center Aps
Åboulevard 31
1960 Frederiksberg C
35 37 28 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *