Forskellige aktiviteter til en polterabend

Paintball

Når du skal arrangere en polterabend, så findes der et væld af muligheder. Når du skal vælge hvilke aktiviteter i skal lave, så skal du selvfølgelig have brudgommens præferencer og personlighed i baghovedet. Det er selvfølgelig alfa omega, at gommen kan lide de aktiviteter i har fundet på.

 

En polterabend handler jo i bund og grund om, at i alle skal have en hyggelig og sjov dag sammen. Derfor vil det være en fordel, at du arrangerer noget, som alle kan være med til. Det ses nogle gange, at folk arrangerer aktiviteter, som kun brudgommen kan deltage i.

Selvom det handler om gommen, så synes de fleste gomme at det er lidt kedeligt at få oplevelserne alene, han vil ofte gerne have, at tingene foregår i fællesskab, derfor er det vigtigt at arrangere aktiviteter, som kan udføres i eksempelvis hold. Nedenfor vil du kunne læse om de mest populære aktiviteter til en polterabend i Vejle, du kan måske få nogle idéer.  

 

Paintball  

Er altid en sikker vinder, når der er tale om en mandlige polterabend, dét at skyde og “lege” krig, har ALTID været et hit hos drenge og mænd, uanset alder. Derfor kan Paintball nær Horsens nok godt få en helt klassisk drengerøv op af stolen og i krigshumør.

Bumperball

En aktivitet som er hylende morsom. Det handler om, at spille fodbold mens man er lukket inde i en stor badebold, med kun benene fri. Det er ikke nødvendigt hverken at være god til fodbold eller have en god fysik, det handler bare om at have det sjovt.

Skydebane

Igen noget med krig og våben. De fleste mænd har en facination af våben og derfor vil det være et hit hos de fleste, at tage en tur på skydebane og ramme bullseye på en skydeskive.

 

Fodbold dart

Noget med at skyde, noget med at ramme plet og noget der inkluderer en fodbold. Det er de færreste mænd der ikke vil kunne se det fantastiske i fodbold dart. Der bruges her en dtor oppustelig dartskive med velcro, hvor man skyder fodbolde op på skiven, som hænger fast på velcroen.

 

Der finde selvfølgelig massere af andre alternativer, disse er bare nogle få eksempler. Det eneste der er vigtigt er, at aktiviteterne passer til gommens personlighed og at i alle får en dag hvor i hygger jer sammen, får gode oplevelser og god mad. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at i som venner, får sendt gommen godt afsted ind i det gifte liv.

 

FabriksEvent
Sønderbrogade 34

7160 Tørring
75 80 10 08