Hvad er en coach?

Coaching Forløb

En coach er en person som er en formidler af dine egne budskaber. Vedkommende skal hjælpe dig med, at finde den rette vej til de problemstillinger du måtte have.

Coaching kan hjælpe dig med, at finde dit personlige og faglige potentiale samt, at opnå en større indsigt i dig selv som person. Derudover kan en coach hjælpe dig med, at finde dine personlige målsætninger for dit liv, både dit arbejdsliv og dit privatliv.

 

Coaching handler faktisk om, at der er en person som hjælper dig med at finde de ting som gør dig glad og som du er god til. Forskellen ved en coach og en god ven er, at coachen har uddannelse bag sig, som gør det muligt for vedkommende, at drage paralleller mellem de ting og situationer du beretter om og teorier og psykologisk praksis. En coach er derudover også en udefrakommende person, som kan se objektivt på dit liv og objektivt på dine valg.

 

Hvorfor er en coach en god idé?

En coach er en formidabel idé, uanset hvem du er og hvilke situationer du måtte stå overfor. Hvis du eksempelvis lider af stress, kan en psykologisk coach hjælpe dig med, at finde et sted i dit sind, hvor der er ro. Det sted hvor der er ro, skal sprede sig til hele kroppen. Coachen skal vejlede dig i, hvordan du kommer videre fra stressen samt, hvordan du kommer stærkere derfra. Coaching bunder i succesfulde historier samt, succesfulde oplevelser.

 

Behovet for en coach behøver ikke nødvendigvis, at bunde i en usikkerhed. Det kan ligeså vel bunde i, at du er i tvivl om hvad dit næste skridt i din karriere skal være. Det kan eksempelvis være, at du har siddet i den samme stilling i otte år, uden at vide hvorfor eller hvordan du udvikler dig således, at du kan få en lønforhøjelse, en ny stilling eller noget andet som kan gøre, at du føler at dit daglige arbejde giver mening for dit liv.

 

Hvis du bare føler at du keder dig en smule i dit job, men ikke præcis ved hvad der skal til, så kan en coach også hjælpe dig med, at kortlægge problemet.

 

Det kan også godt være, at du er skeptisk overfor at skulle bruge en coach, men ren erfaring fortæller, at mange skeptiske faktisk ikke er så skeptiske endda, når de er færdige med et coachforløb. En person som er udefrakommende, kan bare åbne dine øjne for dit potentiale, et potentiale som du måske ikke troede du havde.

 

Coachskolen Aps
Thit Jensens Gade 20, 3 th.
8000 Århus C
29 71 30 80